Daňový stabilizátor a hospodársky cyklus - Ochotnický, Pavol
Poistenie v nezamestnanosti a progresivita daňových sadzieb. Metodológia pre odhad vplyvu progresivity daní na zmiernenie fluktuácií v hladine outputu. Metodológia odhadu efektov poistenia v nezamestnanosti. Odhad stabilizačných efektov daňového systému. Citlivosť ekonomiky SR na cyklické výkyvy svetového hospodárstva.