Analýza vybraných ekonomických indikátorov devízového kurzu EUR/USD - Čurlejová, Libuša
Výmenný kurz EUR/USD podlieha rôznym zmenám, ktoré odrážajú rozdiely vo vývoji americkej ekonomiky a ekonomiky eurozóny. Pri fundamentálnej analýze a predikcii vývoja EUR/USD je dôležité sústrediť sa na kľúčové oblasti, indikátory a perspektívy ich vývoja. Analýza vybraných ekonomických indikátorov akciových a komoditných trhov a významnosť ich vplyvu na EUR/USD.