Európska regulácia správcov alternatívnych investičných fondov - Orbánová, Elvíra
Návrh smernice Európskej komisie o správcoch alternatívnych investičných fondov. Podmienky pôsobenia a udelenie povolenia. Investori a poskytovanie informácií regulátorom. Požiadavky na AIFS a smernica UCITS. Reakcia správcov na pripravovanú reguláciu. Stanovisko Ministerstva financií Slovenskej republiky k návrhu smernice.