Získávání a rozvoj talentů z vnitřních zdrojů firmy - Horváthová, Petra
S nástupom hospodárskej krízy stále viac organizácií v rámci úspor pri hľadaní talentov využíva vlastný vnútorný potenciál. Kľúčové a bežné kompetencie. Výkon a potenciál, metódy ich hodnotenia. Dôležité je udržať si talenty dlhodobo.