Nemáte dost peněz na vzdělávání ? Zkuste se školit navzájem sami - Přikryl, Jan
Informácia o projekte Learning map, ktorého podstatou je, že časť zamestnancov sa stala školiteľmi pre tých ostatných. Výber školiteľov, organizačné pravidlá školenia.