Polemika o vztahu neoklasické produkční funkce a teorie rozdělování - Nedomlelová, Iva
Predpoklady na ktorých stojí neoklasická interpretácia produkčnej funkcie a sprostredkovane celá neoklasická teória rastu a rozdelovania dôchodkov. Historický vývoj konceptu makroekonomickej produkčnej funkcie. Prednosti neoklasickej interpretácie Cobbovej-Douglasovej produkčnej funkcie. Jej problematické oblasti.