Marketingové inštrumentárium v procese akceptácie projektov pri akcelerácii rozvoja zaostávajúcich regiónov - Štefko, Róbert
Analytický pohľad a návrh koncepcie prepojenia dvoch oblastí - projektového manažmentu a marketingu.