Finančná kríza a jej dopady na bankový sektor - Petianová, Mária
Príčiny finančnej a hospodárskej krízy. Vznik a šírenie krízy vo svete. Vznik a šírenie krízy na Slovensku. Dôsledky krízy. Riešenie dopadov krízy v rámci Európskej únie.