Kategórie operačného rizika a ich podiel na celkovom operačnom riziku banky - Oravíková Podoliaková, Katarína
Operačné riziko v hospodárskej praxi komerčných bánk na Slovensku. Vznik operačného rizika. Klasifikácia operačného rizika. Kategórie operačného rizika. Stratové udalosti a ich závažnosť v rámci jednotlivých kategórií. Podiel operačného rizika na celkovom počte stratových udalostí.