Indikátory zladenosti s menovou úniou - Chorvatovič, Martin
Problematika indikátorov zladenosti vybraných krajín (ČR a SR) s menovou úniou, ktoré sú jasnými ukazovateľmi miery ich konvergencie. Indikátor zladenosti hospodárskeho cyklu. Indikátor synchronizácie asymetrických šokov. Indikátor stupňa integrácie finančných trhov.