Nová dimenze hodnocení v personalistice - Kazdová, Alena
Systém Personline je postavený na využití Testu pracovného potenciálu, vytvoreného na základe testu študijných predpokladov. Ten dokáže overiť mieru dôležitých kognitívnych predpokladov pre výkon akejkoľvek duševnej činnosti.