Manažérsky pohľad na svetovú finančnú krízu - Krištanová, Anna
Príčiny hospodárskej a finančnej krízy. Empirické dôkazy príčin menových a bankových kríz. Politika vlád a kríza. Možné východiská z finančnej krízy.