Rozvoj inovačného potenciálu Slovenska - Čimo, Jozef
Navrhnutie faktorov inovačného potenciálu - nástrojov inovačného systému, ktoré umožnia podnikom, vysokým školám, výskumným organizáciám spolupracovať, vytvoriť partnerstvá a spoločne prostredníctvom produktových, procesných, marketingových a organizačných inovácií byť konkurencieschopnejší, efektívnejší a vytvárať nové pracovné príležitosti.