Možnosti financovania malých a stredných podnikov prostredníctvom bankových produktov - Klimiková, Mária
Poskytovanie strednodobých a dlhodobých úverov. Najdôležitejšie druhy týchto úverov - dlžný úpis, emisný úver a hypotekárny úver. Charakteristika uvedených bankových produktov.