Paul A. Samuelson a jeho príspevok k rozvoju a popularizácii modernej ekonómie - Gonda, Vladimír
Curiculum vitae prvého amerického nositeľa Nobelovej ceny za ekonómiu. Prínos P.A. Samuelsona k rozvoju ekonomickej vedy.