Možnosti financovania malých a stredných podnikov prostredníctvom bankových produktov na Slovensku - Oravíková Podoliaková, Katarína
Malé a stredné podniky a ich financovanie. Zdroje financovania malých a stredných podnikov - štandardné a alternatívne. Investičné produkty vybraných komerčných bánk na Slovensku určené pre MSP. Investičné produkty ČSOB banky. Investičné produkty Slovenskej sporiteľne. Investičné produkty Tatra banky. Investičné produkty UniCredit banky, Volksbanky, Všeobecnej úverovej banky.