Definovanie dôležitých pojmov internetového marketingu a overenie vybraných hypotéz - Hriciga, Andrej
Príspevok definuje dôležité pojmy internetového marketingu, ktorými sú podnikový web, webová analytika a základné predpoklady jej využívania, copywriting, e-mailový marketing a iné.