Partnerstvo v logistickom reťazci - Hrtúsová, Džamila, 1969-
Integrácia a súčinnosť v logistickom reťazci. Metódy súčinnosti v logistickom reťazci. Modely partnerstva v logistickom reťazci. Cesta k úspešnému partnerstvu v logistickom reťazci.