Medzinárodná úloha eura - Moravová, Julianna
Medzinárodná úloha eura. Základné funkcie a úlohy medzinárodnej meny. Funkcie eura vo svetovej ekonomike. Jednotlivé aspekty fakturačnej, transakčnej, investičnej, referenčnej, intervenčnej a rezervnej meny. Problémy eura a hospodárska kríza.