Výchova spotrebiteľa ako prostriedok zabezpečenia trvalo udržateľnej spotreby - Lattová, Barbora
Súčasná situácia v spotrebe a v spotrebiteľskom povedomí, charakterizácia trvalo udržateľnej spotreby, a tiež spotrebiteľskej výchovy ako prostriedku na jej zabezpečenie.