Slovensko z pohľadu makroekonomických ukazovateľov - Kotlebová, Jana, 1969-
Pôsobenie dvoch výrazných faktorov na slovenskú ekonomiku v roku 2009. Slovenská ekonomika z pohľadu makroekonomických ukazovateľov. Bežný účet platobnej bilancie SR. Prílev a odliv priamych zahraničných investícií v SR. Štruktúra devízových rezerv NBS. HDP Slovenska (ročný perc. rast). Miera nezamestnanosti na Slovensku (ročný perc. rast). Verejný deficit (perc. HDP). Verejný dlh ako percento HDP.