Úverová politika bánk v SR v čase finančnej krízy - vývoj úverov v roku 2009 a v prvom štvrťroku 2010 - Dudáková, Nina
Úverová politika bánk podnikajúcich na Slovensku vzhľadom na globálnu finančnú a hospodársku krízu. Analýza a zhodnotenie vývoja niektorých skutočností ako sú: vývoj novoposkytnutých úverov, vývoj zlyhaných úverov, zadlženosť obyvateľstva ako aj vývoj úverov jednotlivým segmentom v krízovom roku 2009 a v prvom štvrťroku 2010.