Nejasné licencie - Nielsen, Tomáš
Softvérové domy, ktoré pri udelení licencie svojim zákazníkom aplikujú modely bežné v západnej Európe či USA, môžu seba i svojich zákazníkov dostať do konfliktu so zákonom. Právna úprava nakladania so softvérom na Slovensku. Licenčné zmluvy upravené v autorskom zákone.