Analýza vzájemného vztahu mezi výdaji na konečnou spotřebu a spotřebou domácností v ČR - Martináková, Radka
Posúdenie a vyhodnotenie štatistickej závislosti medzi hospodárskym cyklom výdavkov na konečnú spotrebu a fluktuáciami výdavkov domácností okolo ich dlhodobého trendu. Hodrick-Prescott filter. Body zvratu.