Faktory internacionalizácie malého a stredného podnikania - Mura, Ladislav, 1979-
Zisťovanie existencie závislosti medzi akceptáciou internacionalizácie podnikania a vývojom objemu predaja na zahraničné trhy. Rozmiestnenie a počet malých a stredných podnikov s potravinárskym zameraním v Nitrianskom kraji. Chí-kvadrát test nezávislosti. Friedmanov test. SAS.