Reakce leasingových společností v České republice na hospodářskou krizi - Svítil, Martin
Situácia poskytovateľov leasingového financovania v Českej republike v prvom polroku 2009. Hlavné problémy leasingových spoločností v ČR. Riešenia týkajúce sa súčasných klientov. Realizácia nových zmlúv v čase krízy. Ziskovosť a riziko.