Spektrální analýza cyklické struktury průmyslové výroby ČR - Poměnková, Jitka
Popis a vyhodnotenie cyklickej štruktúry priemyselnej výroby prostredníctvom odhadu spektra autoregresným procesom. Porovnanie a vyhodnotenie výsledkov analýzy cyklického správania vo frekvančnej doméne s výsledkami datovania, ktoré plynú z časovej domény. AR proces. Baxter-Kingov filter. Hodrick-Prescott filter.