Vybrané otázky reformy Medzinárodného menového fondu - Jankovská, Anežka
Úlohy MMF v najbližšom budúcom období. Medzinárodný menový fond v globálnej svetovej ekonomike. Aspekty makroekonomickej a finančnej politiky. Podpora medzinárodnej ekonomickej spolupráce. Vytváranie podmienok svetového ekonomického rastu a stability.