Slovenská a španielska odborná slovná zásoba z oblasti manažmentu poľnohospodárskych podnikov - Klimentová, Katarína
V príspevku sa autorka zameriava na niektoré aspekty odborného jazyka, konkrétne na odbornú slovnú zásobu, a približuje myšlienku vytvoriť španielsko-slovenský slovník z danej oblasti, ktorý bude prínosom nielen pre študentov Fakulty ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre, ale aj pre širokú odbornú verejnosť.