Ktoré jazykové kompetencie sú nosné vo vyučovaní odborného nemeckého jazyka ? Problém štandardizácie na príklade dvoch modelov odbornej nemčiny - Ľupták, Marek
Model kurzu Jazyk prameňov – nemčina. Model kurzu odborného jazykového vzdelávania v drevárskych, lesníckych a environmentálnych študijných programoch. Zvýšenie kvality a štandardizácia uvedených kurzov vo forme certifikácie je nevyhnutné.