Slovenčina interkultúrne - Nemčoková, Viera
Nová učebnica slovenčiny Slovenčina interkultúrne – učebnica slovenčiny pre študentov hovoriacich nemecky rozvíja všetky jazykové zručnosti. Učebné materiály sú spracované na základe komunikatívneho a interaktívneho prístupu. Výrazne sa tu uplatňuje aj princíp interkulturality, ktorý podčiarkuje aj grafické poňatie a spracovanie celej učebnice. Ako východiskové texty sú použité ukážky zo slovenskej literatúry, slovenských periodík a z internetu.