Vývoj regulace úvěrových institucí v České republice v podmínkách finanční krize - Pánek, Dalibor
Súčasný pohľad na vývoj regulácie úverových inštitúcií v ČR. Český úverový sektor na pozadí finančnej krízy. Analýza rizík tuzemského úverového sektora. Regulácia a dohľad finančných inštitúcií a ich integrácia v štruktúrach Európskej únie. ESRC – European Systemic Risk Council, zameraný na monitorovaciu úlohu rizika finančných inštitúcií.