Zamyšlení nad změnami ve finanční regulaci a dohledu - Pavlát, Vladislav
Sporné problémy finančnej regulácie v EÚ a v USA. Regulácia finančného dohľadu v USA a v EÚ. Nové teoretické pohľady a otázky aplikácie princípov selekcie regulovaných subjektov. Teória a prax finančnej regulácie v národnom a medzinárodnom rozmere. Výsledky diskusií o regulácii a finančnom dohľade vo svete.