Implicitný študijný program na vysokej škole a kultúrna zodpovednosť - Šajgalíková, Helena
Implicitný študijný program a jeho rola vo vzdelávaní. Kritériá kvality vysokoškolského vzdelávania a implicitný študijný program. Kultúrna zodpovednosť vzdelávacích inštitúcií.