Vyučovanie odbornej komunikácie so zameraním na marketing - Zelenská, Zlata
Príspevok sa venuje problematike vyučovania predmetu Odborná komunikácia v anglickom jazyku zameranej na marketing na Fakulte masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave.