Manažérstvo rizika - Šalgovičová, Jarmila
Účel manažérstva rizika v organizácii. Zásady a zavedenie manažérstva rizika v organizačnej štruktúre podniku. Definícia kritérií a posudzovanie rizika. Analýza a hodnotenie rizika. Procesy manažérstva rizika a ciele organinzácie.