Management změny v transformujících se zařízeních sociálních služeb - Kostečka, Jan
Zákon o sociálnych službách v ČR. Požiadavky Európskej únie pre sociálne začlenenie a prevenciu sociálneho vylúčenia osôb. Povinnosti poskytovateľov a zamestnancov v zariadeniach sociálnej starostlivosti. Transformačné projekty sociálnych služieb v Českej republike.