Slovensko na ceste k digitalizácii verejnej správy - Potisková, Ingrid
Informatizácia verejnej správy na Slovensku. Informatizácia verejnej správy je reformou verejnej správy. Slovensko je na chvoste eGovernment služieb a táto priepasť sa naďalej prehlbuje.