O vybraných otázkach ekonomických aspektov bezpečnostného prostredia Indie - Škvrnda, František
O novom chápaní bezpečnosti a ekonomických aspektoch bezpečnosti v súčasnom svete. Pozícia Indie v súčasnej svetovej politike a jej bezpečnostné súvislosti. Náčrt analýzy ekonomických aspektov bezpečnostného prostredia Indie.