Vyhľadávanie obrázkov na internete z pohľadu autorského práva - Bačárová, Renáta
Problematika vyhľadávania obrázkov na internete a porovnanie možností autorskoprávnej ochrany výsledkov vyhľadávania (tzv. Thumbnils), najmä ako databáza a počítačový program. Vyhľadávanie z pohľadu možných zásahov do práva na ochranu osobnosti, autorského, osobnostného a majetkového práva. Porovnanie európskej koncepcie zákonných licencií s americkou koncepciou Fair use.