Autorskoprávna ochrana versus ochrana hospodárskej súťaže (nielen) vo svetle judikatúry komunitárnych súdov - Králičková, Barbora
Vzájomný vzťah autorského práva a hospodárskej súťaže a otázky súvisiace so všeobecnou aplikáciou oboch systémov ochrany.