Diamanty od Cartiera - Červenka, Lukáš
Parížska klenotnícka firma Cartier predstavuje v Prahe to najlepšie, čo vo svojej 160-ročnej histórii vyrobila. Cartier je niekoľko desaťročí považovaný za synonymum luxusu a špičku vo svojom odbore. Kultom najväčšieho Cartierovho výtvoru je prsteň z troch krúžkov z bieleho, ružového a žltého zlata - Trinity. Vycibreným štýlom, remeselníckou dokonalosťou, kvalitou materiálov i spracovania si Cartier zabezpečil výnimočné postavenie na šperkárskom trhu.