Midterm forecast of Slovak economy for the period 2010-2013 with outlook to 2015 - Radvanský, Marek
Prezentácia ekonometrického modelu B_IER SAS ECM 09q4, zameraného na strednodobé prognózovanie hospodárskeho vývoja slovenskej ekonomiky. Aplikácia modelu na makroekonomické ukazovatele SR do roku 2015 (resp. 2017).