Incidence zvýšeného zatížení cigaret daněmi v České republice a na Slovensku - David, Petr
Určenie hodnoty rozloženia daňového bremena medzi výrobcami a spotrebiteľmi v oblasti zdaňovania cigariet v Českej republike a na Slovensku v období od mája 2004 do konca roku 2009.