Living conditions of Czech farmers according to the EU statistics on income - Stejskal, Ladislav
Hodnotenie príjmovej situácie domácností českých obyvateľov pôsobiacich, či už ako zamestnanci, či ako osoby samostatne zárobkovo činné, v poľnohospodárskom sektore. Primárnym datovým zdrojom sú výsledky prieskumu European Union - Statistics on Income and Living Conditions (EU-SILC). Zvoleným obdobím je rok 2007.