Environmentálne riziká a globalizačný proces - Romančíková, Eva
Environmentálne riziká a prístupy k ich riadeniu. Legislatíva Európskej únie. Finančno-ekonomické nástroje EÚ - environmentálne dane a poplatky. Mäkká legislatíva. Poistenie ako forma financovania environmentálnych rizík. Poistenie zodpovednosti za environmentálne škody. Poistné produkty na poistenie environmentálnych rizík. Iné prístupy k poisteniu environmentálnych rizík.