Integrácia sponzoringu do komunikačného mixu - Lipianska, Júlia
Sponzoring ako nástroj marketingovej komunikácie. Výhody sponzoringu. Sponzoring a nástroje komunikačného mixu. Sponzoring a reklama. Sponzoring a public relations. Integrácia sponzoringu do komunikačného mixu.