Stále málo... - Hudec, Marián
Zníženie miery nehospodárnosti, plytvania či zadlžovania miest a obcí Slovenska. Finančné prostriedky pre regióny. Kraje a mestá v kríze. Výpadok na dani z príjmov. Mestá v zložitej situácii. Pravidlá fiškálnej decentralizácie.