Methodology of the enterprise architecture creating and the role of the enterprise architecture in rural development - Rábová, Ivana
Popis metodického prístupu, metódy pre vývoj a nasadenie podnikovej architektúry v spoločnosti. Koncept podnikovej architektúry a manažérsky prístup ku komplexnému podnikovému modelu. Záverečná kapitola hodnotí súvislosť z podnikovými znalosťami.