Otvorené šance pre samosprávu - Tomašíkova, Jana
Rozhovor s Mgr. Janou Tomášikovou, projektovou riaditeľkou spoločnosti Star EU. Aktuálne možnosti získavania finančných zdrojov pre samosprávu z fondov Európskej únie. Čerpanie fondov v nasledujúcich rokoch.